fbpx

Aktuellt hos TioTak i Sverige

Vi söker säljare!

Takläggare i Stockholm

Söker säljare och snickare med erfarenhet

Nu har du chansen att få börja jobba i ett av Sveriges snabbast växande företag med en attraktiv lönemodell och goda utvecklingsmöjligheter. Tio-Tak Ab grundades 2015 i Sverige. Vi har sedan starten haft fokus på att göra tak av högsta kvalitet med högsta kundnöjdhet. Vi är ett nordisk samarbete med rötterna i Finland. Vår styrka ligger i vår personal och vårt arbetssätt. Vi har sedan starten investerat kraftigt i egen personal och maskinpark för att kunna ge våra kunder det absolut bästa taket till ett rimligt pris.

Vi har en stark kultur där vi alla ingår i samma team från ledning till takläggare. En för alla, alla för en. Vår vision är att man som kund ska känna sig trygg med sin hantverkare. Vi vill hjälpa våra kunder med att trygga sina tak för lång tid framöver.

Om tjänsten

Via aktiv försäljning kommer du kontakta kunder ute på fältet och via telefon. Därifrån bokar du in ett möte hos kund och genomför sedan ett platsbesök.Väldigt stor vikt hänger på personlig kontakt med kunden, samt att du är strukturerad i ditt arbete och klarar av teknisk försäljning.

Du kommer jobba i ett mindre säljteam som stadigt växer. Därför blir du en extremt viktig spelare för företaget och med goda resultat – kommer väldigt goda utvecklingsmöjligheter och en attraktiv lön.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eller takarbeten, men det är självklart meriterande med erfarenhet från något av dessa eller båda. Du kommer få ingående utbildning löpande i hur du ska kunna klara av dina tilldelade säljmål.

Det vi önskar se hos dig är följande:
Du har b-körkort
Du har en god social förmåga och har lätt för att prata med nya människor.
Du arbetar strukturerat och har lätt att sätta upp din egen arbetsprocess.
Du har en väldigt hög grad av arbetsmoral och jobbar självgående.
Du strävar efter att utvecklas och är målmedveten.
Du vill bygga din egen lön med en förmånlig provisionsmodell.

Meriterande kompetenser:
Du har en bakgrund inom försäljning med goda resultat.
Du har arbetat som takläggare eller snickare och vill utmana dig själv och testa något nytt.

Kontakta oss så berättar vi mer Niklas.mattsson@tiotak.se  0723930372

Dela det här inlägget