fbpx

Ladugårdstak

Vi har erfarenhet av att utföra både stora som små jobb på hus i alla storlekar. Inte minst har vi erfarenhet av att lägga plåttak av hög kvalitet på lador och andra ekonomibyggnader på gårdar runt om i Sverige.

Lösningsorienterade takläggare med fokus på kvalitet

Ladugårdstak1

Det nordiska klimatet kan vara notoriskt opålitligt, det vet nog alla som bor här året om. Varma somrar och kalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk som är fackmannamässigt utfört. 

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning.

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

taklada

Begär en offert på nytt Ladugårdstak

Nya tak på lada

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!