Ladugårdstak

Vi har erfarenhet av att utföra både stora som små jobb på hus i alla storlekar. Inte minst har vi erfarenhet av att lägga plåttak av hög kvalitet på era ladugårdstak eller ekonomibyggnader på gårdar runt om i Sverige.

Ladugårdstak av hög kvalitet

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt, det vet nog alla som bor här. Varma somrar och kalla vintrar ställer höga krav på kvalitet och att vår takläggning på ladugårdstaken är fackmannamässigt utförda.

Våra unika stålplåttak till ladugårdstak och lantbrukstak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten väger betydligt mindre än andra tak men har samma beständighet som andra material till ladugårdstak. Vi ser samtidigt till att ert nya ladugårdstak är utformade som passar väl era ladugård och lantbruk.

Krav och kvalitetssäkring på ert ladugårdstak

Genom att anlita oss får ni inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – ni slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss enbart av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, utan att det för den sakens skull ökar kostnaderna. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ert nuvarande ladugårdstak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig och kostnadsfri offert till er. Det blir en personlig handlingsplan för just era ladugårdstak som innebär att ni inte behöver tänka på detaljerna, det är vi som tar hand om allt från ax till limpa. När vi lägger tak följer vi gällande lagar och branschregler som exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter för era ladugårdstak.

Industrihall
Ladugårdstak
Ladugårdstak

Begär offert på nytt ladugårdstak

Hör av er till oss genom vårt kontaktformulär här. Efter det kommer vi ut till er och inspekterar ert nuvarande ladugårdstak och ser vad vi bör göra och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av er!