Om oss

TioTak har utfört hundratals takrenoveringar sedan 2015 i Sverige främst Mälardalen. Bolaget har sina rötter i Finland där bolaget Kymppi-Katto Oy är ett Finskt familjeföretag som grundats 1999.

Störst i Sverige på lantbrukstak

TioTak har utfört hundratals takrenoveringar sedan 2015 från Gävle i norr till Ystad i söder. Bolaget har sina rötter i Finland i bolaget Kymppi-Katto Oy som är ett Finskt familjeföretag som grundades 1999 och är en av de ledande.

Kvalitetssäkring och ansvar

Vårt team leds av seriösa arbetsledare med krav på utmärkt kvalitet på arbetet. Vi utför kostnadsfria kalkyler till våra kunder där vi börjar med att inspektera ditt tak, planerar utförandet och gör en skriftlig kalkyl – en personlig planering för just ditt objekt/byggnad. Vi är experter på att förnya, byta och renovera tak på ladugårdar, ekonomibyggnader, stall, maskinhallar och jordbruksfastigheter.

Vårt företag är ansvarsförsäkrat genom IF

Arbetet utförs sedan noggrant av TioTaks egna proffsiga takmästare – yrkesmän som är riktigt snabba och effektiva!

Säkerhet i arbetet är det viktigaste för oss.

Om TioTak

Aktuellt hos TioTak

Lantbrukstak-som-haller

Hur våra lantbrukstak står emot vinterns utmaningar

Att byta till nya lantbrukstak som klarar av vinterns utmaningar är en avgörande investering för jordbrukare och lantbrukare. I våra nordliga regioner där vintern är hård och krävande kan valet av takmaterial ha en betydande inverkan på gårdens hållbarhet, produktivitet och långsiktiga lönsamhet. Vinterns tuffa förhållanden med intensivt snöfall, isbildning och extrema temperaturer kan påverka takets livslängd, strukturintegritet och därmed även den övergripande verksamheten.

Läs mer »
Tak efter taklaggning

Vår takexpertis – mer än bara ytlig skönhet

I en värld där hållbarhet och funktionalitet är lika viktiga som estetik, spelar ditt tak en avgörande roll för ditt hem eller företags övergripande prestanda. Som takläggare förstår vi vikten av att kombinera skönhet med praktiska egenskaper, och det är denna synsätt som driver oss att erbjuda taklösningar som står emot tidens prövningar.

Läs mer »

TioTak expanderar med ny projektledare i södra Sverige

Vi på TioTak fortsätter att stärka vår närvaro och kapacitet på produktionssidan för att erbjuda ännu bättre taklösningar för lantbruks- och ladugårdstak i Mellan- och Södra Sverige. Med vår unika och robusta metod, samt plåt med extra lång garanti, förlänger vi livet på dina byggnader och säkerställer deras hållbarhet.

Läs mer »

Här finns TioTak i mellan- och södra Sverige

TioTak har sedan 2015 specialiserat sig på ladugårdstak och lantbrukstak i mellan- och södra Sverige.