LUJA-plåt

Våra plåttak av Luja-plåt fascinerar med sitt tegelliknande utseende och passar alla fastigheter där man önskar sig ett lättare alternativ.

Luja-plåt: Ett tegelliknande plåttak

Våra plåttak av Luja-plåt fascinerar med sitt tegelliknande utseende och passar alla fastigheter där man önskar sig ett lättare alternativ. Det är lättare än tegelpannor men med samma utseende och ger bästa tänkbara isolering då det sätts fast på ett unikt sätt som ger god isolering. Går utmärkt att renovera efter några år och att skotta snö från.

Made in Finland

Vår plåt har 50 års teknisk garanti och 20 års kosmetisk garanti. Vi vågar lova att våra tak med Luja-plåt håller så pass länge att vi kan garantera dess hållbarhet på mellan 20 till 50 år. När vi lägger tak gör vi det för att de ska hålla för lång tid framöver. Våra kunder ska kunna lita på de tak som vi lägger. Ni får ”bekymmersfria tak” av oss!

När passar plåttak bäst?

Dessa eleganta tegel-mönstrade plåttak passar utmärkt på alla slags fastigheter där ni önskar ett tak med en imitation av betongtegel tak. Monterat av Tio-Taks professionella team gör ditt tak hållbart och säkert. Alla våra hantverkare arbetar fackmannamässigt och professionellt.

Referensbilder