Jalo stålplåtstak

Jalo-stålplåtstak är en högkvalitativ produkt tillverkad av den bästa finska industrin. Det är produktskyddad och tillverkas i vår egen fabrik för att garantera den högsta kvaliteten.

Ett unikt stålplåtstak

Ett tak med unika särdrag och med en unik metod för fastsättning av taket. Det unika stålplåttaket har flera fördelar jämfört med liknande produkter på marknaden. Takets vattentäthet garanteras av höga spontar och den vikta framkanten ger ett elegant utseende. Dessutom är fastsättningsmetoden utformad så att skruvarna göms under plåten, vilket ger en ren och elegant yta utan synliga skruvar.

Gör ett smart val och välj Jalo stålplåtstak för din ladugård. Vårt tak är inte bara en högkvalitativ finsk produkt, det är också en långsiktig investering. Genom att kombinera den senaste tekniken och hantverksskicklighet erbjuder vi ett stålplåtstak som inte bara är funktionellt, men även estetiskt tilltalande.

Made in Finland

Vårt stålplåttak är det bästa finsk industri tillverkar. Den är produktskyddad och tillverkas i vår egen fabrik.

Motsvarande falsade takplåt finns på marknaden, men Jalo är mera utvecklad än konkurrerande produkter. Takets vattentäthet garanteras av höga spontar. Framkanten är vikt och vår fastsättningsmetod gör att skruvarna skyddas och göms under plåten. Detta gör att du inte ser en enda skruv, utan får raka fina linjer i plåten.

Med 50 års teknisk garanti och 20 års kosmetisk garanti kan du vara säker på att ditt Jalo stålplåtstak kommer att se fantastiskt ut och prestera väl i decennier.

När passar stålplåttak bäst?

På tak med JALOS-stålplåt framhävs Finsk kvalitet och design. Plåttakets egenskaper förlänger märkbart takets serviceintervaller och dess livslängd.

Takmaterialet tillverkas mycket noggrant i exakta längder i vår egen fabrik. Du som kund får ett skräddarsytt och måttbeställt tak, tillförlitligt och på överenskommen tid.

För renoveringen svarar TioTaks egna utbildade takmästare. Jalo stålplåtstak passar perfekt för både nybyggnation och renovering av äldre tak. Våra specialutbildade takmästare från TioTak säkerställer en professionell och smidig installation, så att du kan njuta av ditt nya tak snabbare än du tror. Dessutom anpassar vi takmaterialet till dina specifika behov och mått, vilket innebär att varje Jalo stålplåtstak är skräddarsytt för att passa just dina behov.

Referensbilder