Nytt jalotak – 5500 m2

Vi på TioTak är stolta över att ha slutfört ett imponerande projekt – ett jalotak på 5500 m2! Vårt team har arbetat hårt för att säkerställa att detta tak uppfyller alla de krav som krävs för att det ska vara både funktionellt och estetiskt tilltalande.
Takduk och bärläkt var på plats på endast 2 veckor efter att projektet påbörjades. Med våra högkvalitativa material och vår erfarenhet av takkonstruktioner, har vi skapat en struktur som är robust, hållbar och lätt att underhålla. Taken är särskilt designade för ladugårdar, vilket är vår specialitet på TioTak. Vi vet att en robust och hållbar ladugård kan göra en stor skillnad för en bondgård, och vi är glada över att kunna bidra till detta med våra taklösningar.

Jalotak - en populär takkonstruktion

Ett jalotak är en populär takkonstruktion som ger ett unikt utseende och ger mer rymd till byggnaden. Därtill är det en energieffektiv taklösning som kan hjälpa dig att sänka dina energikostnader genom att förhindra överhettning på sommaren och minska värmeförlusten på vintern.

Vårt team på TioTak har stor erfarenhet av att bygga plåttak som jalotak och andra takkonstruktioner, och vi har en passion för att skapa de mest hållbara och estetiskt tilltalande strukturerna. Vi är stolta över vårt arbete med detta projekt, och vi ser fram emot att hjälpa fler kunder att bygga sina drömtak i framtiden!

Kontakta oss idag om du är intresserad av att bygga ett jalotak eller andra typer av takkonstruktioner för din ladugård eller lantbruksbyggnad. Vi hjälper dig med allt från planering och design till installation och underhåll.

Plåttak