Takläggare i Åkersberga

TioTak är din säkra och trygga takläggare i Åkersberga. Vi är takläggare med lång erfarenhet av att lägga nya tak, eller förnya och renovera tak. I Åkersberga vänder vi oss till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Välj säker & trygg takläggare i Åkersberga

TioTak är din säkra och trygga takläggare i Åkersberga. Vi är takläggare med lång erfarenhet av att lägga nya tak, eller förnya och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. I Åkersberga vänder vi oss till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag – oavsett vilket så ser vi till att ni alltid har tak över huvudet och framför allt att det är i ett gott skick. Vi vet att det nordiska klimatet kräver tak av hög kvalitet och kan med vår långa erfarenhet erbjuda tak som motsvarar höga krav och behov av mycket hållbara tak.

På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet av både takläggningar, takbyten och takrenoveringar i Åkersberga. Vi är din erfarna och kompetenta takläggare som lägger tak med både plåt, tegel- och betongpannor. 

Behöver du takrenovering i Åkersberga?

Våra unika stålplåttak otroligt hållbara. Våra tak av stålplåt är alla tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor och väger betydligt mindre än de tunga tegelpannorna. Det gör att slitaget på hus blir avsevärt mindre och förenklar samtidigt arbetet med att lägga dem. Vi erbjuder alltid tak i en mängd olika utföranden som passar till fastigheten, oavsett om det gäller ett mansardtak, ett valmat tak eller vanliga tak. Samtidigt ser vi till så att det nya taket passar perfekt till det hus där det ligger.

När du anlitar oss får du inte bara ett högkvalitativt takarbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, utan att det ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar takarbetet inspekterar vi alltid era tak och planerar med er som är våra kunder vad som behöver göras. Innan vi påbörjar arbetet med takläggning, takbytet eller takrenoveringen får du en skriftlig kalkyl som du kan ta ställning till.
Byta tak Industrihall
Vill du det så blir det en personlig handlingsplan för takläggningen, takbytet eller takrenoveringen. Sedan behöver du inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.

Få kostnadsfri offert på takläggning i Åkersberga

Självklart följer vi gällande lagstiftning angående arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggningen. Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda er ett både komplett och prisvärt paket för ert nya tak, byte av tak eller renovering av tak i Åkersberga.

Tveka därför inte att kontakta oss. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!