Takläggare i Arboga

TioTak är takläggare i Arboga och har lång erfarenhet av att förnya och renovera tak.

Välj kompetent takläggare i Arboga

TioTak är takläggare i Arboga och har lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Oavsett om du är en privatperson eller företräder en BRF, så ser vi till att du får det slags tak som du önskar till er fastighet; villa, radhus eller flervåningshus. Vi ser till så att det är i ett gott skick. I Arboga erbjuder vi både stora som små jobb på hus i alla storlekar – allt från hus som Attefallshus, garage och lada till stora flervåningshus och byggnader.
Det nordiska klimatet kan vara ganska opålitligt, det vet nog alla som bor här året om. Varma somrar med därpå följande kalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och att hantverket med takläggning och renovering av tak är fackmannamässigt utfört. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Arboga. Då kan vi lägga nytt tak med tegelpannor eller betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Komplett takrenovering i Arboga

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller vanliga hederliga villatak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning. Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.
Takläggare i Arboga
Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Ta kontakt med oss för kostnadsfri offert!

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket av takläggning och takrenovering i Arboga. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Använd gärna vårt kontaktformulär. Vi kommer i så fall ut till dig och inspekterar fastigheten där ni behöver nytt tak eller renovering av tak. Då kan vi erbjuda ett reellt kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!