Takläggare i Bergshamra

Vi är din trygga och säkra takläggare i Bergshamra!

Takläggare i Bergshamra

Vi är din trygga och säkra takläggare i Bergshamra! När du behöver takläggning med helt nytt takmaterial, eller behöver renovera ett befintligt tak, så erbjuder vi takläggning, eller takbyte eller takrenovering som gör att du inte behöver bekymra dig. Inte bara det, vi kan erbjuda 20 års materialgaranti och 50 års teknisk garanti på alla våra tak. Vi är specialiserade på att förnya, byta och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Anlita trygga & säkra takläggare i Bergshamra

TioTak är från början ett finskt takföretag som har arbetat i mer än 30 år i Finland. Vi tillverkar också vårt egna tak i säker stålplåt. Därför kan vi ge så många års garantier på tak. Vi har gjort detta i många år och har sett resultat på kvaliteten på våra tak. Det är därför som vi med stolthet kan säga att när du anlitar oss så anlitar du säkra och trygga takläggare i Bergshamra. Med oss får du säkra tak som du inte behöver bekymra dig över, på många år! Vi fokuserar nämligen på kvalitet, i allt från minsta lilla skruv. Vi utför alltid hantverksmässiga takläggartjänster och med material som håller en hög kvalitet och till helt rimliga priser. Med åren har vi förstått att kunder inte vill lägga mer resurser än nödvändigt på tak. Huvudsaken är att de håller och att våra kunder inte ska behöva tänka mer på taket när vi väl har lagt det.

Byta tak Industrihall

Våra unika stålplåttak är som sagt tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket gör att fastigheten inte utsätts för slitage, dessutom förenklar det arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi lägger vi tak som passar perfekt till ert hus, oavsett om det är ett mansardtak, valmat tak eller ett mer ordinärt tak. Vi utformar taket också så att det passar in på ditt hus ligger och blir snyggt.

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.

Takrenovering i Bergshamra

Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid taket som ska renovera. På så sätt kan vi erbjuda en reell offert utan överraskningar. Sedan kan vi planera genomförandet tillsammans. Då får du säga exakt som du önskar dig takläggningen, takbytet eller takrenoveringen och skickar sedan över en offert med förslag på material och kostnader. Det kan sedan blir en personlig handlingsplan för just ditt tak.
Anlitar du oss behöver du inte tänka på detaljerna! Istället tar vi hand om allt från ax till limpa.

Så arbetar vi med tak:

  • Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.
  • Med vår mångåriga erfarenhet av tak är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett komplett och prisvärt paket på takläggning och takrenovering i Bergshamra.
  • Tveka därför inte att höra av dig. Här är ett kontaktformulär som du kan använda. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!