Takläggare i Botkyrka

Många takläggare fokuserar endast på att få ett arbete att gå fort och ha många kunder. Vi gör precis tvärtom; vi fokuserar på kvalitet och arbetar för att du som ska få taket, ska renovera taket eller behöver ett takbyte ska få hög kvalitet på ditt tak.

Vi är din trygga takläggare i Botkyrka

Många takläggare fokuserar endast på att få ett arbete att gå fort och ha många kunder. Vi gör precis tvärtom; vi fokuserar på kvalitet och arbetar för att du som ska få taket, ska renovera taket eller behöver ett takbyte ska få hög kvalitet på ditt tak. Därför kan du räkna med att när vi gör en takläggning, takrenovering eller takbyte så ska du känna dig så säker och trygg som du bara kan. Vi har gjort åtskilliga nya tak och kan arbetet med takläggning.

Den senaste tiden har vi inriktat mycket av vårt arbete åt att renovera tak. Det är miljövänligt att renovera taket istället för att alltid lägga nytt tak. Det är snällare mot miljön och snällare mot plånboken. Här finns många fördelar med en takrenovering, som du kommer att se när du anlitar oss. Vi har lång erfarenhet av olika slags tak och behärskar att förnya, byta och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Takläggare med fokus på kvalitet

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus.

Därför kan vi ge garantier på de tak som vi lägger. Särskilt tak av stålplåt som vi kallar Jalu-tak och Luja-tak är tillverkade av finskt stålplåt vilket ger otroligt hållbara tak. Våra tak ger vi 20 års materialgaranti på och 50 års teknisk garanti. Så länge ser vi till att de håller utan problem. Är det så att ni önskar andra material på era tak, så arbetar vi även med Monier tak och lägger tegelpannor, betongpannor och papptak. Vi har lång erfarenhet som takläggare takrenovering och takbyte. Ta gärna kontakt och berätta vad ni önskar av en takläggare i Botkyrka.

Takläggare i Botkyrka

Vi erbjuder takrenovering i Botkyrka så du slipper bekymra dig

Är det så att du behöver renovera ditt tak, kan vi renovera så gott som alla slags material till tak. Vi renoverar tegelpannor, betongpannor, plåttak och papptak. Vi tvättar och målar om tak och ser över så att det håller tätt. Ser vi att det behövs ersätter vi slitna delar av taket med nytt och fräscht material. Behöver ni produkter som gör så att ni kan röra er säkert på tak kan vi montera dem åt er.
Hur arbetar TioTak som takläggare i Västerås?

Vi kommer ut och inspekterar det tak som ni behöver eller som ni vill renovera eller byta ut. Detta för att vi ska kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Det ska inte komma som en överraskning när ni sedan ska betala för det nya taket. Vi gillar inte ekonomiska överraskningar utan det ska vara tydligt från start vad som gäller. När vi inleder ett arbete ser vi till att:

  • Det finns arbetsställningar som är säkra för våra hantverkare.
    Vi gör klart hur lång tid det kommer att ta och när arbetet ska inledas.
  • Vi arbetar efter vad vi har kommit överens om och är tydliga ifall något händer under tiden som vi arbetar.
  • Du får en kontaktperson så att du vet vem som håller kontakten med dig.
  • Vi ger garantier på våra stålplåttak på 20 år för material och 50 år på teknisk garanti.
  • Vi arbetar tills du är nöjd med ditt tak.

Välkommen att kontakta oss för alla slags frågor om tak!