Takläggare i Bro

TioTak är din trygga och säkra takläggare i Bro. Sedan 90-talet har vi arbetat med takläggning, takrenovering och takbyte i Finland. Sedan 2015 har vi expanderat till Sverige och arbetar nu på många orter runt om i landet. Vi är din lokala hantverkare som lägger nya tak, renoverar och gör takbyte.

Garantier på vårt arbete som takläggare i Bro

TioTak är din trygga och säkra takläggare i Bro. Sedan 90-talet har vi arbetat med takläggning, takrenovering och takbyte i Finland. Sedan 2015 har vi expanderat till Sverige och arbetar nu på många orter runt om i landet. Vi är din lokala hantverkare som lägger nya tak, renoverar och gör takbyte på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

När vi lägger nya tak kan vi erbjuda 20 års materialgaranti och 50 års teknisk garanti på våra stålplåttak. De tillverkas i Finland och görs tack vare vår materialblandning av stål och plåt så att de både håller och är lätta att renovera. De ser ut som tegelpannor men läggs på ett sätt som gör dem ogenomträngliga. Det är därför som vi kan ge så många års garantier på våra tak.
Vill ni det kan vi även lägga andra material på era tak. Vi arbetar med Monier tak och kan lägga både tegelpannor och betongpannor samt papptak om ni så önskar. Vi har lång erfarenhet av alla dessa olika material och kan arbeta med dem.

Takläggare som löser problem med tak

TioTak har lång erfarenhet av takläggning, takrenovering och takbyte på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Vi bor i ett område med stora klimatsvängningar som ger oss kalla vintrar och varma somrar. Det kräver tak som håller och är säkra. Vi arbetar enbart med kvalitet och vet vilka material som håller för många år framåt. För oss är det en självklarhet att när vi lägger tak så ska de hålla en hög kvalitet. Du som får taket ska inte behöva bekymra er för taket. Är det så att ni även behöver takstege, hängrännor, stuprör eller andra produkter för säkerhet eller väderskydd så monterar vi dem åt er.

När vi lägger nytt tak ser vi till att använda endast material som håller, allt från minsta spik och skruv till hängrännor, stuprör och material ska hålla hög kvalitet. Vi ser till att lösa alla slags problem som ni har med ert tak så att det håller för lång tid framöver.

Industrihall

Så arbetar vi:

  • När ni tar kontakt med oss, kommer vi gärna ut och tittar på det tak som ni önskar eller vill renovera.
  • Då kan vi ge en realistisk offert utan ekonomiska överraskningar. Det ger er möjlighet att ta ställning till det arbete som vi erbjuder.
  • Vi arbetar enligt kollektivavtal och månar om både våra kunders och våra hantverkares säkerhet. Därför bygger vi arbetsställningar och ser till så att alla är säkra där vi arbetar.
  • Vi slutbesiktigar taket så att vi vet att ni är nöjda med vårt arbete.

Begär en offert på nytt tak i Bro

Vi arbetar alltid för att ni som får det nya taket, får renovering eller ett takbyte, ska vara nöjda med vårt arbete. Vårt slutmål är att få nöjda kunder som känner stor säkerhet och trygghet med att anlita oss som takläggare i Bro. För oss är nöjda kunder den bästa marknadsföringen. Endast på så sätt kan vi växa och ta emot ännu fler kunder som blir nöjda. Många arbetar för snabbt för att kunna ta emot ännu fler kunder, men för oss är fokus att få nöjda kunder.

Ta gärna kontakt och berätta vilka problem ni har med era tak eller om ni önskar ett helt nytt tak!