Takläggare i Bromma

TioTak arbetar alltid med kunden i fokus. Det ska vara tryggt och säkert att anlita oss. När vi lägger tak i Bromma ser vi till att lösa de problem som man upplever med sitt tak. Vi ser till så att taket blir som ni önskar det.

Anlita trygga och säkra takläggare i Bromma

TioTak arbetar alltid med kunden i fokus. Det ska vara tryggt och säkert att anlita oss. Vi är experter på att förnya, byta och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet i Bromma och vi ser till att lösa de problem som man upplever med sitt tak. Vi ser till så att taket blir som ni önskar det.

Många ägare till ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet upplever problem med sitt tak. Det är inte så konstigt då problem med tak ger upphov till fler bekymmer, såsom fuktskador på övriga huset. Att ha ett säkert tak är bland det viktigaste för alla fastighetsägare. Att få fukt på taket gör så att man måste ventilera och byta ut alla skadade delar. Då är det bättre att göra rätt från början.

Erbjuder finska stålplåttak med 20 års materialgaranti

Vi är från början ett finskt familjeföretag som ända sedan 90-talet har arbetat i Finland som takläggare och erbjudit våra egna tillverkade tak i stålplåt som vi kallar Jalu-tak och Luja-tak. Dessa kan vi ge 50 års teknisk garanti på. Våra unika stålplåttak utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket ger mindre slitage på fastigheten och förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just din ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. 

Så när vi lägger nya tak kan vi ge 20 års materialgaranti och 50 års teknisk garanti på alla våra tak. Är det så att ni önskar er andra slags material så arbetar vi med Monier tak och lägger tegel- och betongpannor på tak. 

Industrihall

En bekymmerslös takrenovering i Bromma

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Begär offert på takläggning, takrenovering eller takbyte i Bromma

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Bromma. Innan takläggning, takrenovering eller takbyte, kommer vi gärna ut och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Ta gärna kontakt – vi ser fram emot att höra av dig!