Takläggare i Danderyd

TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Vi har lång erfarenhet av takläggning för villor, radhus och bostadsrättsföreningar. I Danderyd erbjuder vi oss att utföra takläggning, takrenovering och takbyte till hus av alla storlekar – allt från små attefallshuset och garage till större flervåningshus och kontor.

Din trygga och säkra takläggare i Danderyd

TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Vi har lång erfarenhet av att förnya, byta och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet I Danderyd.

Det nordiska klimatet kan vara ganska opålitligt, vilket ställer höga krav på beständiga tak. Varma somrar och kalla vintrar förutsätter att taken håller hög kvalitet både på material och hantverk. Alla våra tjänster till tak är fackmannamässigt utförda. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Danderyd med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vi kan erbjuda 20 års garantier på tak av stålplåt

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket ger mindre slitage på tak och är lätta att renovera och skotta snö. Vi kan erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar ert hus, oavsett om det gäller ett mansardtak, valmat tak eller sadeltak.

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. För oss är det självklart att alltid använda högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv.

Luja referensbild

Så arbetar vi med takläggning, takrenovering och takbyte:

  • Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid tak
  • Sedan planerar vi tillsammans med er vad som behöver göras
  • Vi skickar över en skriftlig kalkyl till dig som är beställare
  • Vi gör en personlig handlingsplan för just ert arbete, och som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna.
  • Vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

    Vi ger kostnadsfria offerter på taktjänster i Danderyd

    Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Danderyd. Tveka därför inte att höra av dig till oss – vi ser fram emot att höra från dig!