Takläggare i Eskilstuna

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna.

Din säkra takläggare i Eskilstuna

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Vi som arbetar på TioTak är alla takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. TioTak ser till så att du har ett tak av hög kvalitet och att det alltid är i ett gott skick. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så ombytligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk på tak. Vi ser till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Eskilstuna. Du väljer om du önskar ett plåttak. 

Vi är takläggare med fokus på kvalitet

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och håller en genomgående hög kvalitet med en unik fastsättning av själva taket, vilket gör taket mycket säkert mot väta. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger mindre, vilket ger ett mindre slitage på huset och även gör takläggningen i Eskilstuna snabbare. Med våra stålplåttak kan vi erbjuda tak med 20 års materialgaranti och 50 års teknisk garanti.
Genom att anlita oss får du högkvalitativt arbete utfört på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.
Industrihall

Så arbetar vi med takläggning:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.
  • Hur arbetar TioTak som takläggare i Västerås?

    Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda en komplett prisvärd takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!