Takläggare i Fagersta

Är det dags för takläggning, takrenovering eller takbyte? Bor du i Fagersta och letar efter en lokal takläggare som utför en trygg och säker takläggning i Fagersta? Då har du kommit helt rätt!

Trygg och säker takläggare i Fagersta

Är det dags för takläggning, takrenovering eller takbyte på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet? Bor du i Fagersta och letar efter en lokal takläggare som utför en trygg och säker takläggning i Fagersta? Då har du kommit helt rätt!

TioTak finns i Fagersta och erbjuder kompetent takläggning, takbyte och takrenovering och med material till taket som håller en hög kvalitet. Vi finns på många orter i Sverige, framför allt i Fagersta och är din lokala takläggare!

När du anlitar TioTak behöver du inte bekymra dig över takläggarna eller kvaliteten på takläggningen, takrenovering eller takbytet – vi har lång erfarenhet. Vi utför allt på ett säkert och fackmannamässigt sätt. Vi vet att husägare behöver veta att taket verkligen håller för många år framåt så att fastigheten inte riskerar få fuktskador på taket. Att få in fukt i tak eller i undertaket, innebär en stor skada på fastigheten som kan kräva stora resurser för att komma till rätta med. Därför utför vi all takläggning, takbyte och takrenovering med säkra sätt. Vi ger hela 20 års materialgaranti och 50 års teknisk garanti på våra tak!

Så utför vi takläggning, takrenovering och takbyte

TioTak är från början ett finskt takföretag, som har arbetat med tak ända sedan 90-talet. Vårt arbetsområde har varit i stora delar av södra och mellersta Finland. Sedan 2015 finns vi numera även i Sverige och i Fagersta. Vi har sett att i Fagersta, liksom på många andra håll, så finns det behov av tak av hög kvalitet. Vi arbetar efter metoder som garanterar en hög kvalitet på de tjänster som vi erbjuder.

För det första anser vi att det inte är någon idé att ta för mycket betalt. Det ska ske till rimliga priser. Men vi har även märkt ett stort behov av säkra och trygga tak. Det gäller alla som önskar sig ett nytt tak, byte av tak eller en renovering av tak. Vi är här för att utföra säkra takläggningar, trygga takrenoveringar och fina takbyten!

Industrihall

Vi ser till så du blir nöjd

Så arbetar vi:

  • Det första som vi gärna gör, när ni tar kontakt med oss är att vi behöver se fastigheten där ni behöver ett nytt tak eller behöver ett nästan nytt tak, genom att anlita oss för en takrenovering eller takbyte.
  • Efter att vi har kommit ut på en kostnadsfri inspektion kan vi ge en realistisk offert på en takläggning, takrenovering eller takbyte.
  • Ni får en handlingsplan som gör att ni lättare kan ta ställning till vårt arbete.
  • Efter att ni har anlitat oss behöver ni inte bekymra er längre för takbytet, takrenoveringen eller takläggningen, inte mer än vilka material som ni önskar till taket.
  • Behöver ni nya hängrännor, stuprör, takstegar eller annat till ert tak? Inga problem, det kan vi göra när vi ändå är uppe på ert tak.
  • Vi kan utföra alla slags montering av det som ni önskar på taket. Behöver ni till exempel säkerhetsprodukter, såsom taksteg, snörasskydd eller ankarfästen, så monterar vi dem åt er.
Vi är din trygga takläggare som arbetar för att du ska bli nöjd med ditt tak och känna dig så säker du bara kan över att taket är tryggt och säkert. Därför arbetar vi tills du är nöjd. När vi har arbetat klart så gör vi en slutbesiktning för att säkerställa att allt är till belåtenhet.