Takläggare i Flen

Det finns många firmor som kan erbjuda takrenoveringar till bra priser. Men man får inte kompromissa med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Därför finns vi på TioTak här för dig i Flen.

Välj en trygg och säker takläggare i Flen

Det finns många firmor som kan erbjuda takrenoveringar till bra priser. Men man får inte kompromissa med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Därför finns vi på TioTak här för dig i Flen.

TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att förnya och renovera på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Vi ser till att du alltid har tak över huvudet och att det är i ett gott skick.

Det nordiska klimatet kan vara opålitligt, det vet nog alla som bor här året om. Varma somrar och kalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk som är fackmannamässigt utfört. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Flen med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vårt fokus är hög kvalitet på material och hantverk

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre. Anlitar ni oss får ni högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.

Byta tak Industrihall
Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring arbetet med tak.

Vi erbjuder paket på takläggning och takrenovering

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Flen. Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra från er!