Takläggare i Hallstahammar

TioTak är takläggare i Hallstahammar och har lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Oavsett om du är en privatperson eller företräder ett bolag, så ser vi till att du får det slags tak som du önskar till er fastighet.

Säker och trygg takläggare i Hallstahammar

TioTak är takläggare i Hallstahammar och har lång erfarenhet av att förnya och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Vi ser till så att ert tak är i ett gott skick. I Hallstahammar erbjuder vi både stora som små jobb på hus i alla storlekar – allt från hus som Attefallshus, garage och lada till stora flervåningshus och byggnader. Det nordiska klimatet kan vara ganska opålitligt, det vet nog alla som bor här året om.

Med varma somrar och därpå följande smällkalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och att hantverket med takläggning och renovering av tak är fackmannamässigt utfört. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra komplett takrenovering i Hallstahammar. Då kan vi lägga nytt plåttak.

Komplett takrenovering i Hallstahammar

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller sadeltak.

Anlitar ni oss får ni högkvalitativt arbete utfört på rekordtid. Vi använder oss av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare.

Industrihall

Självklart arbetar vi enligt gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Ta kontakt med oss för kostnadsfri offert!

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket av takläggning och takrenovering i Hallstahammar. Tveka inte att höra av dig till oss! Välkommen att använda vårt kontaktformulär som du hittar här.