Takläggare i Hallstavik

Välkommen till TioTak som erbjuder takläggning, takbyte eller takrenovering av fastigheter i hela Hallstavik. Vi erbjuder tak av topp-kvalitet. När du byter eller lägger nytt tak med oss ser du till att investera i ditt tak med bästa tänkbara material eftersom våra tak håller i flera decennier.

Välj trygg och säker takläggare i Hallstavik

Välkommen till TioTak som erbjuder takläggning, takbyte eller takrenovering av ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet i hela Hallstavik. Vi erbjuder tak av topp-kvalitet. När du byter eller lägger nytt tak med oss ser du till att investera i ditt tak med bästa tänkbara material eftersom våra tak håller i flera decennier.

Vi startade vårt familjeföretag Kymppi-Katto (Tiotak på finska) i Finland och har sedan 2015 expanderat och finns numera på många orter i Sverige och arbetar främst i Hallstavik. Här kan vi erbjuda takläggning med erfarna takläggare som har lång erfarenhet av takläggning i Hallstavik. För oss är det självklart att hänga med i utvecklingen inom branschen – allt för att vi ska kunna erbjuda bästa kvalitet på tak och takrenovering.

Takläggning och renovering med hög kvalitet

Vi lägger tak i Hallstavik, bland annat erbjuder vi våra egna produkter såsom Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och plåttak. Våra takläggare jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Våra tak av Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddade då de är tillverkade i våra egna fabriker. Därför kan vi ge så lång tid som 20 års garanti på material och 50-års teknisk garanti på våra tak. Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder uppskattar dolda skruvar på taket så att taket dessutom skyddas tack vare vår vikta framkant.

De som väljer Luja-stålplåt gör det oftast för att de vill ha ett tak av plåt men som ser ut som ett betongtegeltak. Medan de av våra kunder som har hus av den arkitektur som kräver tak med tegelpannor väljer det då det lämpar sig bäst med den stil som krävs på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren.
Industrihall
Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder uppskattar att samtidigt med takläggning, takrenovering eller takbyte även få monterat nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter.

Vi prioriterar säkerheten för alla våra takläggare

För oss är säkerhet viktig. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig i Hallstavik för en kostnadsfri inspektion av tak och kan efter det ge en mer realistisk offert. Sedan kan vi tillsammans med er planera arbetet med ert tak samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak.
Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning, takbyte och takrenovering i Hallstavik.

Tveka inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!