Takläggare i Huddinge

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare i Huddinge. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Huddinge.

Välj en säker takläggare i Huddinge!

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare i Huddinge. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Huddinge. Vi som arbetar på TioTak är takläggare och har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. I Huddinge vänder vi oss både till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och hantverk på tak. Anlitar ni oss ser vi till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Huddinge. 

Vi arbetar med tak – alltid med hög kvalitet

Våra stålplåttak är tillverkade i Finland med en genomgående hög kvalitet. De har en unik fastsättning på tak, vilket gör att taket blir helt tätt och jobbet för våra hantverkare lätt och praktiskt. Plåten är utseendemässigt väldigt lik tegelpannor men väger betydligt mindre, vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare våra stålplåttak kan vi erbjuda tak i många olika utföranden som passar ert hus, oavsett om det är till ett ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Anlitar ni oss får nu ett högkvalitativt arbete på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Industrihall

Så arbetar vi i Huddinge:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi gärna ert tak innan vi ger kostnadsfria offerter.
  • Sedan planerar vi utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för arbetet på ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om hela takarbetet.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Begär offert på takläggning i Huddinge

Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering i Huddinge. Tveka inte att höra av dig till oss – här är vårt kontaktformulär. Välkommen att höra av dig!