Takläggare i Järfälla

Välj Tiotak när du behöver kompetent och säker takläggare i Järfälla. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! När det kommer till att anlita en takläggare i Järfälla, ska man inte kompromissa med kraven, snarare tvärtom. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Järfälla och i övriga Storstockholm med mycket hög kvalitet.

Se till att välja säker takläggare i Järfälla

Välj Tiotak när du behöver kompetent och säker takläggare i Järfälla. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! När det kommer till att anlita en takläggare i Järfälla, ska man inte kompromissa med kraven, snarare tvärtom. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Järfälla och i övriga Storstockholm med mycket hög kvalitet. Vi som arbetar på TioTak är takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenoveringar. I Järfälla vänder vi oss både till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Inget arbete är för stort eller för litet, vi arbetar för privatpersoner, bostadsrätter och företag.
Med tanke på det nordiska klimat som råder här i Norden ställer det höga krav på både kvalitet och hantverk på tak. Både de varma somrarna och kalla vintrarna gör att våra tak behöver hålla för ett ombytligt klimat.

Anlitar ni oss ser vi till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd.

På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Järfälla. Du väljer om du önskar tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vårt fokus är hög kvalitet på material och hantverk

Våra stålplåttak är tillverkade i Finland och har en genomgående hög kvalitet med en unik teknik som lägger samman taket. Det gör att taket blir väldigt väl isolerat. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel och väger betydligt mindre. Anlitar ni oss får ni högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.
Takläggare i Järfälla

Så arbetar vi:

  • Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi taket för att kunna erbjuda en så realistisk offert som möjligt.
  • Vi planerar takarbetet tillsammans med er.
  • Vi informerar om vad som behöver göras och skickar över ett skriftligt kostnadsförslag.
  • Vi gör en personlig handlingsplan för takarbetet.
  • Vi tar hand om allt från ax till limpa.
Självklart följer vi alltid gällande lagstiftning om arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter för våra hantverkare kring allt slags arbete med tak.

Få komplett paket på takläggning och takrenovering

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Järfälla. Tveka inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra från er!