Takläggare i Järna

Det finns många firmor som kan erbjuda takrenoveringar till bra priser. Men man får inte kompromissa med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Därför finns vi på TioTak här för dig i Järna.

Ett tryggt och säkert val av takläggare i Järna

Det finns många firmor som kan erbjuda takrenoveringar till bra priser. Men man får inte kompromissa med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Därför finns vi på TioTak här för dig i Järna.
TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Oavsett om du är en privatperson eller en bostadsrättsförening ser vi till att du alltid har tak över huvudet och att det är i ett gott skick. Vi kan utföra både stora som små jobb på hus i alla storlekar – från det lilla attefallshuset eller garaget till större familjehus och ekonomibyggnader.
Det nordiska klimatet kan vara ganska opålitligt, det vet nog alla som bor här året om. Varma somrar och kalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk som är fackmannamässigt utfört. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Järna med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

En bekymmerslös takrenovering i Järna

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.
Takläggare i Järna

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller vanliga hederliga sadeltak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning.

Begär en offert på nytt tak i Järna

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Järna.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!