Takläggare i Kungsängen

Det är viktigt vem du väljer som takläggare i Kungsängen. Kompromissa inte med kompetens och kvalitet när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Kungsängen. TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak.

Välj den säkraste takläggaren i Kungsängen!

Det är viktigt vem du väljer som takläggare i Kungsängen. Kompromissa inte med kompetens och kvalitet när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Kungsängen. TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak på ladugårdar, ekonomibyggnader, stall, maskinhallar och jordbruksfastigheter.

Med tanke på det nordiska klimatet som kan vara opålitligt med väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det höga krav på kvalitet och fackmannamässigt utfört takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Kungsängen med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Få 20 års materialgarantier på ditt tak

Vi lägger alla slags tak i Kungsängen och andra förorter till Stockholm och Uppsala. Bland annat arbetar vi med våra egna takprodukter såsom Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Våra takläggare jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa stålplåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak. Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder uppskattar att vi kan dölja skruvar på taket så att taket dessutom skyddas tack vare vår vikta framkant.
Industrihall
De som väljer Luja-stålplåt gör det oftast för att de vill ha ett tak av plåt men som ser ut som ett betongtegeltak. Medan de av våra kunder som har hus av den arkitektur som kräver tak med tegelpannor väljer det då det lämpar sig bäst med den stil som krävs på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning.

Vi värnar både kunder och takläggare

För oss är säkerhet viktig när det kommer till våra kunder och våra takläggare och börjar alltid våra arbeten med tak genom att bygga säkra arbetsställningar. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare i Kungsängen ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar.
Alla våra team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig var du än bor i Kungsängen för en kostnadsfri inspektion av tak och kan planera takläggningen, takbyte eller takrenoveringen samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Kungsängen!

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Kungsängen. Hör gärna av dig till oss via ett kontaktformulär här. Vi ser fram emot att höra från er!