Takläggare i Kungsör

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver nytt tak i Kungsör. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Kungsör.

Takläggare i Kungsör med fokus på kvalitet

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver nytt tak i Kungsör. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Kungsör. Vi som arbetar på TioTak är takläggare och har lång erfarenhet av både takläggning och takrenovering.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och hantverk på tak. Anlitar ni oss ser vi till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Kungsör. Du väljer om du önskar tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Välj tak med hög kvalitet och garanti

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och håller en genomgående hög kvalitet med en unik fastsättning av själva taket, vilket gör jobbet för våra hantverkare lätt och praktiskt. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger betydligt mindre, vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare våra stålplåttak kan vi erbjuda tak i många olika utföranden som passar ladugårdar, ekonomibyggnader, stall, maskinhallar och jordbruksfastigheter. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa och harmoniserar med ert hus. Genom att anlita oss får du ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter. Vi ger 20 års garanti på material och 50 års garanti på tekniken som vi använder på våra tak.

Industrihall

Så arbetar vi med takläggning:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Offert på alla slags arbeten med tak

Med vår långa erfarenhet av alla slags arbeten med tak, kan vi erbjuda en komplett och prisvärd takläggning, takbyte och takrenovering i Kungsör. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Välkommen att höra av dig!