fbpx

Takläggare i Örebro

Ditt trygga och säkra val av takläggare i Örebro

På Tio-Tak har vi lång erfarenhet av takläggning och takrenovering, och vi har hjälpt många husägare i och omkring Örebro att få ett nytt tak. Vi arbetar framförallt med våra egna produkter: högkvalitativa stålplåttak tillverkade i Finland.

Det är viktigt att inte kompromissa med kunskap och kompetens när det är dags för ett takbyte. Vi kan utföra både stora som små jobb på hus i alla storlekar – från det lilla attefallshuset eller garaget till större bostadshus och ekonomibyggnader.

Tak för det närkingska klimatet

Klimatet i Örebro, och i resten av Närke, kan vara notoriskt opålitligt, det vet nog alla som bor här året om. Varma somrar och kalla vintrar ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk som är fackmannamässigt utfört.

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller vanliga hederliga sadeltak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning. Ytterligare en fördel med våra stålplåttak är att det går att få dem i många olika färger.

Takläggare Örebro

Bekymmersfri och säker takrenovering i Örebro

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare.

Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggningen.

Offert på nytt tak i Örebro


Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Örebro.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi på Tio-Tak ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss!