Takläggare i Rimbo

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Rimbo.

Lägger säkra tak i Rimbo

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering. Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet i Rimbo. Vi som arbetar på TioTak är alla takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. TioTak ser till så att du har ett tak av hög kvalitet och att det alltid är i ett gott skick.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk på tak. Vi ser till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Rimbo. Du väljer om du önskar ett tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

20 års materialgarantier på alla våra tak i Rimbo

Vi lägger alla slags material på tak i Rimbo, vi kan till exempel erbjuda våra egna produkter som Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Våra takläggare jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa stålplåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i egna fabriker i Finland.
Av den anledningen kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på alla våra tak. Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder uppskattar att vi kan dölja skruvar på taket så att taket dessutom skyddas tack vare vår vikta framkant.
Industrihall
De som väljer Luja-stålplåt gör det oftast för att de vill ha ett tak av plåt men som ser ut som ett betongtegeltak. Medan de av våra kunder som har hus av den arkitektur som kräver tak med tegelpannor väljer det då det lämpar sig bäst med den stil som krävs på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning.

Alla våra takläggare ska arbeta på ett säkert sätt

För oss är säkerhet viktig. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare i Rimbo ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig var du än bor i Rimbo för en kostnadsfri inspektion av tak och kan planera takläggningen, takbyte eller takrenoveringen samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Rimbo!

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Rimbo. Hör gärna av dig till oss via ett kontaktformulär här. Vi ser fram emot att höra från er!