Takläggare i Salem

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Salem. TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak. I Salem vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag och företag. Vi utför både stora och små jobb på hus i alla storlekar.

Din trygga och säkra takläggare i Salem

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Salem. TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Med tanke på det nordiska klimatet som kan vara opålitligt med väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det höga krav på kvalitet och fackmannamässigt utfört takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Salem med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Hög kvalitet på material – minst 20 års garanti!

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig av hög kvalitet och en unik fastsättning som ger en total isolering av taket. Plåttaket ser ut att vara av tegelpannor men väger betydligt mindre vilket ger mindre slitage på huset och dessutom förenklar arbetet för våra hantverkare och gör arbetet snabbare.
Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.
Industrihall

Så arbetar vi på TioTak:

  • Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en
    skriftlig kalkyl till dig som beställare.
  • Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
Självklart följer vi all lagstiftning när det kommer till exempelvis kollektivavtal, arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggningen.
Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Salem.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!