Takläggare i Sigtuna

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Sigtuna.

Din trygga och säkra takläggare i Sigtuna

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak finns här för dig i Sigtuna. TioTak är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Med tanke på det nordiska klimatet som kan vara opålitligt med väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det höga krav på kvalitet och fackmannamässigt utfört takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Sigtuna med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Det trygga och säkra valet av takläggare

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning.

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.
Industrihall

Begär offert på alla slags takarbeten

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Sigtuna.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!