Takläggare i Strängnäs

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Strängnäs.

Vi lägger säkraste taket i Strängnäs

Välj Tiotak när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering. Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet i Strängnäs. Vi som arbetar på TioTak är alla takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. I Strängnäs vänder vi oss till såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. TioTak ser till så att du har ett tak av hög kvalitet och att det alltid är i ett gott skick.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk på tak. Vi ser till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Strängnäs. Du väljer om du önskar ett tak med plåt.

Få tak som du inte behöver bekymra dig över

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller vanliga hederliga sadeltak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning.

Byta tak Industrihall

Få takarbeten på rekordtid och hög kvalitet

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.
  • Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare.
  • Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
Vi arbetar alltid efter kollektivavtal och gällande lagstiftning gällande arbetsmiljö, försäkringar och säkerheten kring arbetet med tak.

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Strängnäs . Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Hör gärna av dig till oss via ett kontaktformulär här. Vi ser fram emot att höra från er!