Takläggare i Täby

Välkommen till TioTak som erbjuder takläggning, takbyte eller takrenovering av fastigheter i Täby och resten av Storstockholm. Vi erbjuder tak av topp-kvalitet.

Välj trygg och säker takläggare i Täby

Välkommen till TioTak som erbjuder takläggning, takbyte eller takrenovering av fastigheter i Täby och resten av Storstockholm på ladugårdar, ekonomibyggnader, stall, maskinhallar och jordbruksfastigheter. Vi erbjuder tak av topp-kvalitet. När du byter eller lägger nytt tak med oss ser du till att investera i ditt tak med bästa tänkbara material eftersom våra tak håller i flera decennier.

Vi startade vårt familjeföretag Kymppi-Katto (Tiotak på finska) i Finland och har sedan 2015 expanderat och finns numera på många orter i Sverige och arbetar främst i Täby. Här kan vi erbjuda takläggning med erfarna takläggare som har lång erfarenhet av takläggning i Täby. För oss är det självklart att hänga med i utvecklingen inom branschen – allt för att vi ska kunna erbjuda bästa kvalitet på tak och takrenovering.

Vi ger mer än 20 års garanti på material på tak

Bland annat kan vi erbjuda våra egna produkter såsom Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Våra takläggare jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra finska tak.

Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder i Täby uppskattar att vi kan dölja skruvar på taket så att taket dessutom skyddas tack vare vår vikta framkant. De som väljer Luja-stålplåt gör det oftast för att de vill ha ett tak av plåt men som ser ut som ett betongtegeltak. Medan de av våra kunder i Täby som har hus av den arkitektur som kräver tak med tegelpannor väljer det då det lämpar sig bäst med den stil som krävs på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Täby uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenoveringar i Täby.
Industrihall

Vi prioriterar säkerheten för alla inblandade

För oss är säkerhet viktig. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare i Täby ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig var du än bor i Täby för en kostnadsfri inspektion av tak och kan planera takläggningen, takbyte eller takrenoveringen samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Täby!
Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Täby.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!