Takläggare i Vallentuna

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Vallentuna.

Välj säkert och tryggt tak i Vallentuna

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Vallentuna. TioTak har lång erfarenhet av att lägga och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. I Vallentuna vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag och företag. 

Med tanke på att vi numera har väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det allt högre krav på kvalitet och fackmannamässigt utförd takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Vallentuna.

Vi kan erbjuda tak med mer än 20 års garanti

Vi kan bland annat erbjuda egna takprodukter i form av Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Vi jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak.
Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder i Vallentuna uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja Luja-stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.
Byta tak Industrihall
Medan de hus vars arkitektur kräver tak med tegelpannor lämpar det sig bäst att vi lägger tegelpannor på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Vallentuna uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenoveringar i Vallentuna.

Vi prioriterar säkerheten vid alla slags takarbeten

För oss är säkerhet viktig. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare i Vallentuna ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig var du än bor i Vallentuna för en kostnadsfri inspektion av tak och kan planera takläggningen, takbyte eller takrenoveringen samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Vallentuna!
Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Vallentuna.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!