Takläggare i Vaxholm

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Vaxholm.

Välj säkert och tryggt tak i Vaxholm

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Vaxholm. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. I Vaxholm vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag – och till byggföretag, som underleverantörer.

Med tanke på att vi numera har väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det allt högre krav på kvalitet och fackmannamässigt utförd takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Vaxholm.

Vi kan erbjuda tak med mer än 20 års garanti

Vi kan bland annat erbjuda egna takprodukter i form av Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Vi jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak.
Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder i Vaxholm uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja Luja-stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.
Byta tak Industrihall
Medan de hus vars arkitektur kräver tak med tegelpannor lämpar det sig bäst att vi lägger tegelpannor på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Vaxholm uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenoveringar i Vaxholm.

En bekymmerslös takrenovering i Vaxholm

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Begär en offert på nytt tak i Vaxholm

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Vaxholm.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!