Takläggare i Virsbo

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Virsbo Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak.

Vi bygger säkra och trygga tak i Virsbo

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak i Virsbo. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. I Virsbo vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag – och till byggföretag, som underleverantörer.

Med tanke på att vi numera har väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det allt högre krav på kvalitet och fackmannamässigt utförd takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Virsbo.

Vi kan erbjuda tak med mer än 20 års garanti

Vi kan bland annat erbjuda egna takprodukter i form av Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Vi jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak.
Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder i Virsbo uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja Luja-stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.
Byta tak Industrihall
Medan de hus vars arkitektur kräver tak med tegelpannor lämpar det sig bäst att vi lägger tegelpannor på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Virsbo uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenoveringar i Virsbo.
Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och håller en genomgående hög kvalitet med en unik fastsättning av själva taket, och gör jobbet för våra hantverkare snabbare. Plåten ger ett utseende som liknar tegelpannor men väger betydligt mindre, vilket ger mindre slitage på huset och förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare våra stålplåttak kan vi erbjuda tak i många olika utföranden som passar ert hus, oavsett ni behöver ett mansardtak, valmat tak eller det slags tak ni har. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa och harmoniserar med ert hus.

En bekymmerslös takrenovering i Virsbo

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Så arbetar vi med takläggning:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Begär offert på takläggning i Virsbo

Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering i Virsbo.

Hör gärna av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!