Takläggare på Lidingö

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak på Lidingö. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak.

Få säkert och tryggt tak på Lidingö

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak på Lidingö. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet.

Med tanke på att vi numera har väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det allt högre krav på kvalitet och fackmannamässigt utförd takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar på Lidingö med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vi kan erbjuda tak med mer än 20 års garanti

Vi kan bland annat erbjuda egna takprodukter i form av Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Vi jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak.
Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder på Ekerö uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja Luja-stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.
Byta tak Industrihall

Få tak som du inte behöver oroa dig över

När du anlitar oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder alltid högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Så arbetar vi med alla slags taktjänster

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.
Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering på Lidingö.

Hör gärna av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!