Takläggare på Värmdö

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak på Värmdö. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak.

Få säkert och tryggt tak på Värmdö

TioTak erbjuder kompetent, noggrann takläggning för trygga tak på Värmdö. Våra hantverkare har lång erfarenhet av takläggning och renovera tak på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. På Värmdö vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag – och till byggföretag, som underleverantörer. Vi arbetar både med stora och små takarbeten.

Med tanke på att vi numera har väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det allt högre krav på kvalitet och fackmannamässigt utförd takläggning. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar på Värmdö.

Vi kan erbjuda tak med mer än 20 års garanti

Vi kan bland annat erbjuda egna takprodukter i form av Jalu-stålplåt, Luja-stålprofil och betongpannor. Vi jobbar gärna med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som vi kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddat och tillverkas i våra egna fabriker. Därför kan vi ge 20 år lång materialgaranti och 50-års teknisk garanti på våra tak.
Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har. Många av våra kunder på Värmdö uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja Luja-stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.
Byta tak Industrihall
Medan de hus vars arkitektur kräver tak med tegelpannor lämpar det sig bäst att vi lägger tegelpannor på sådana hus. Våra tegelpannor har också en lång hållbarhet. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning och får en särskild skyddande beläggning. Många av våra kunder på Värmdö uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenovering på Värmdö.

Få säkra och trygga tak du inte behöver oroa dig över

När du anlitar oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder alltid högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Så här går det till när vi arbetar

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.
Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering på Värmdö.

Hör gärna av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!