fbpx

Takläggare i stockholm

Vi vet som takläggare att en takrenovering kan vara en djungel men att taket tillsammans med fasaden är det viktigaste för din fastighet i Stockholm. Därför är det viktigt att du investerar i bra material och takläggare då ett bra tak håller i flera decennier. Vi började vårt familjeföretag Kymppi-Katto Oy i Finland men har sedan några år expanderat till Stockholm.

Alla fastigheter i Stockholm är unika och därmed ser förutsättningarna olika ut för taken. Våra takläggare har fler års erfarenhet av takläggning i Stockholm och vi följer med i utvecklingen av tak för att ni ska få bästa kvalité. Förra året hjälpte våra takläggare 300 nya hus i Stockholm att få nya tak. Under 2019 ska våra takläggare komma över 1000 tak i Stockholm och sen ska vi fortsätta expandera i Sverige.  

Takläggare som lägger stora & små tak

Takläggare hos oss lägger både stora och små tak och kan lägga alla sorter av tak men jobbar helst med jalo-stålplåt, luja-stålprofil eller betongpannor. Våra takläggare jobbar gärna med jalo-stålplåt och luja-stålplåt för att det är det bästa plåttak man kan få tag i. Vår jalo-stålplåt och luja-stålplå är produkt skyddade och produceras i våra egna fabriker så då kan vi ge 20 år kosmetikgaranti och 50 års teknisk garanti. Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa oss efter just ditt tak. Många av våra kunder runt om i Stockholm uppskattar att man kan dölja skruvar och dessutom så skyddas de tack vare vår vikta framkant.

De kunder i Stockholm som väljer luja-stålplåt gör de för att de vill ha ett tak av plåt men att det ska se ut som ett betongtegeltak. De kunder i Stockholm som har stabilt byggda hus väljer ofta tegeltak då det lämpar sig bäst där och förbättras och stärks med åren. 

Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt så får de en särskild beläggning. Många av våra kunder i Stockholm uppskattar när våra takläggare erbjuder att förnya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med sin takrenovering. Man vill ju inte ha de gamla vitvarorna i ett nytt kök.

Säkerheten är viktig för takläggare i stockholm

För oss är säkerhet viktigt därför är alla våra takläggare och andra anställda i Stockholm ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och bryr sig om sina takläggare. Låt våra experter kommer ut till dig var du än bor i Stockholm på en kostnadsfri inspektion av ditt tak, planera och gör en skriftlig kalkyl för att du lätt ska kunna ta ett beslut att låta våra takläggare gör sitt jobb.

Kontakta oss!