Takläggare i Stockholm

Välj Tiotak när du behöver kompetent och säker takläggare i Stockholm. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! När det kommer till att anlita en takläggare i Stockholm, ska man inte kompromissa med kraven, snarare tvärtom. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Stockholm med mycket hög kvalitet.

Anlita erfarna takläggare i Stockholm

TioTak är takläggare i Stockholm. Vi har alla lång erfarenhet som takläggare och lägger nya tak. Som takläggare kan vi erbjuda takbyte och takrenovering så att ni får ett nästan helt nytt tak. Oavsett om du är en privatperson eller företräder en bostadsrättsförening, eller köper nytt tak för en ny fastighet ser vi till att ni har tak över huvudet som är i ett gott skick. Vi utför stora och små jobb på tak och arbetar med allt från Attefallshus, garage till stora flervåningshus och stora byggnader i Stockholm.

Krav på hus och tak

Våra stålplåttak är tillverkade i Finland och har en genomgående hög kvalitet med en unik teknik som lägger samman taket. Det gör att taket blir väldigt väl isolerat. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel och väger betydligt mindre. Anlitar ni oss får ni högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket.

Vi är din trygga takläggare i Stockholm

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du kan känna dig 100% trygg och säker med de tak som vi lägger. När vi lägger nya tak använder vi oss alltid av högkvalitativa produkter. Till och med våra rostfria skruvar håller en hög kvalitet, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid tak och planerar tillsammans med er, vad som behöver göras. Innan vi påbörjar vår takläggning, takbyte eller takrenovering i Stockholm skickar vi alltid en skriftlig kalkyl till dig. Det blir en personlig handlingsplan för ert tak. Det innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.

Byta tak Industrihall

Hur arbetar TioTak som takläggare i Stockholm?

Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning, takbyte och takrenovering i Västerås.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som du behöver på ditt tak. Sedan tar vi fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra från dig!