fbpx

Takläggare Stockholm

Säker takläggare i Stockholm

Välkommen till TioTak som erbjuder takläggning i Stockholm. Vi är takläggare i Stockholm som erbjuder tak av topp-kvalitet. När du byter eller lägger nytt tak med oss ser du till att investera i tak med bästa tänkbara material eftersom våra tak håller i flera decennier.

TioTak består av takläggare i Stockholm och startades i Finland som Kymppi-Katto (Tiotak på finska). Sedan 2015 har vår takläggning expanderat till Stockholm och resten av Sverige. Numera finns TioTak på många orter i men främst i Stockholm. I Stockholm kan vi bland annat erbjuda takläggning av erfarna takläggare i Stockholm med lång erfarenhet av all slags takläggning i Stockholm. Och för oss är det självklart att hänga med i utvecklingen i takbranschen – allt för att vi ska erbjuda bästa tänkbara kvalitet på vår takläggning i Stockholm. Bara under 2019 lade vi över 1000 tak i Stockholm och fortsätter erbjuda vår framgångsrika takläggning i Sverige.

Kvalitativ takläggning i Stockholm 

Takläggare i StockholmVi lägger  alla slags tak i Stockholm. Bland våra material till tak kan vi erbjuda våra egna takprodukter såsom:

  • Jalu-stålplåt,
  • Luja-stålplåt 
  • Betongpannor
  • Tegelpannor
  • Alla slags material som du önskar till tak

Våra takläggare jobbar med Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt eftersom det är bland det bästa plåttak som du kan få tag på. Vår Jalu-stålplåt och Luja-stålplåt är produktskyddade och vi tillverkar plåten i egna fabriker. Därför kan vi ge 20 års materialgaranti och 50-års teknisk garanti på vår takläggning i Stockholm med vår takplåt.

Det är också smidigt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de exakta behov som ni har. Många av våra kunder i Stockholm uppskattar att vi kan dölja skruvar på taket så att taket skyddas tack vare vår vikta framkant.

Vilket material önskas till tak i Stockholm?

Väljer ni Luja-stålplåt så bygger vi ett tak av plåt och som ser ut som tegeltak. Eller ni vill ni hellre ha ett tak med tegelpannor så bygger vi ett sådant tak. Och att välja tegelpannor till sitt tak är heller ingen dum idé, då de har en lång hållbarhet som håller sig fina år efter år. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas in i teglet vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Stockholm uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och säkerhetsprodukter i samband med takläggning i Stockholm.

Vi prioriterar säkerheten för alla våra takläggare

För oss är alltid säkerheten viktig. Med tanke på att allt slags takläggning som vi gör är det ganska riskabelt för våra takläggare i Stockholm. Men vi har ansvarsförsäkring genom Moderna Försäkringar för alla våra takläggare i Stockholm. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet men som samtidigt fokuserar på säkerheten för takläggarna i Stockholm.

Tar du kontakt med oss så erbjuder vi att komma ut till dig var du än bor i Stockholm. Då kan vi göra en kostnadsfri inspektion av ert tak och husbygge. Vi kan planera takläggningen i Stockholm och ge en skriftlig kalkyl för takläggningen. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Stockholm.

Ta kontakt med oss så kommer vi ut till er!