Takläggning Mariefred

Välj Tiotak när du behöver säkra och trygga takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering – alltid till bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare i Mariefred. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Mariefred.

Varför inte lägga säkraste taket i Mariefred?

Välj Tiotak när du behöver säkra och trygga takläggare som utför takläggning, takbyte och takrenovering på ladugård, ekonomibyggnad, stall, maskinhall och jordbruksfastighet. Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare i Mariefred. TioTak erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Mariefred. Vi som arbetar på TioTak är takläggare och har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering.

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och hantverk på tak. Anlitar ni oss ser vi till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. På TioTak besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Mariefred. Du väljer om du önskar tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vi är takläggare med fokus på kvalitet

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och håller en genomgående hög kvalitet med en unik fastsättning av själva taket, vilket gör jobbet för våra hantverkare lätt och praktiskt. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger betydligt mindre, vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare våra stålplåttak kan vi erbjuda tak i många olika utföranden som passar ert hus, oavsett ni behöver ett mansardtak, valmat tak eller ett mer ordinärt sadeltak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa och harmoniserar med ert hus. Genom att anlita oss får du ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Industrihall

Våra unika stålplåttak är tillverkade i Finland och utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem och gör att taket håller länge då det inte vilar så tungt på huset. Dessutom är stålplåt mycket lätt att skotta av och senare renovera.

Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar ert hus, oavsett om det gäller ett mansardtak, valmat tak eller enklare sadeltak. Vi ser samtidigt till att det nya taket är utformat för att passa ert hus både vad gäller utseende och kvalitet.

Så arbetar vi på TioTak:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Begär offert för alla slags arbeten med tak i Mariefred!

Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering i Mariefred. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Välkommen att höra av dig!