Vi ses väl på Borgeby Fältdagar 26-27/6?

Det är den tiden på året igen – Borgeby Fältdagar närmar sig med stormsteg, och vi på Tio Tak ser fram emot att träffa er alla där! Markera datumen 26-27 juni i era kalendrar, för detta är ett evenemang ni inte vill missa.

Borgeby Fältdagar är en av de mest efterlängtade händelserna inom lantbrukssektorn, där lantbrukare, företag och experter samlas för att dela kunskap, innovationer och erfarenheter. Det är en plats där tradition möter framtid, och vi är stolta över att vara en del av det.

Våra specialister på plats

I år kommer våra specialister på Lantbrukstak att vara på plats för att svara på era frågor och ge råd om de bästa lösningarna för era behov. Vare sig ni behöver rådgivning om underhåll, reparation eller installation av nya tak, finns vi där för att hjälpa till.

Våra experter har lång erfarenhet och djupgående kunskap inom lantbrukssektorn. De kommer att vara tillgängliga för att diskutera hur ni kan optimera era byggnader för att säkerställa hållbarhet, effektivitet och kostnadsbesparingar på lång sikt.

Vad kan ni förvänta er?

På vår monter kan ni:

  • Träffa våra experter: Få personlig rådgivning och svar på alla era frågor.
  • Se våra produkter: Utforska vårt breda utbud av taklösningar och material.

Innovation och hållbarhet

Vi är engagerade i att erbjuda lösningar som inte bara uppfyller era behov idag, utan också bidrar till en hållbar framtid. Våra takprodukter är designade med fokus på hållbarhet och miljövänlighet, vilket hjälper er att minska er miljöpåverkan samtidigt som ni sparar pengar.

Träffa oss på Borgeby fältdagar

Besök oss på vår monter under Borgeby Fältdagar och ta chansen att diskutera era behov direkt med våra specialister. Vi ser fram emot att träffa er och diskutera hur vi kan hjälpa er att förbättra och optimera era lantbruksbyggnader.

Så, vi ses väl på Borgeby Fältdagar den 26-27 juni? Kom förbi och säg hej – vi ser fram emot att träffa er!

För mer information om Borgeby Fältdagar och för att planera ert besök, besök gärna evenemangets officiella webbplats.

Väl mött på Borgeby Fältdagar!